
Vegan baklažaani-tofukarri
hinnatud 4p (1) hinnang
Ettevalmistus 10 minutes minutit
Valmistamise aeg 10 minutes minutit
Kokku aeg 20 minutes minutit
Käik lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi 1
Kaloreid 450 kcal
Koostisosad
- 1/2 tk baklažaan või suvikõrvits, keskmise suurusega
- 130 g tofu kaal märgitud toorel kujul
- 100 g kikerherned konserv/kurnatud
- 100 ml light kookospiim
- 200 g purustatud tomatid või 100% tomatipasta
- 100 g riis kaal märgitud keedetud kujul
- punane sibul
- maitseained: 1tl vürtsiköömned, 1tl punase karri pasta, sool ja pipar
Valmista
- Keeda riis.
- Pruunista potis sibul, baklažaani- ja tofukuubikud, lisa karripasta ning vürtsköömned.
- Madalda kuumus keskmiseni ning lisa purustatud tomatid ning kookoskoor, küpseta soovitud konsistentsini ning maitsesta soola ja pipraga.
- Serveeri süsivesikuallikaga, võid riisi vahetada ka tatra, pitaleiva või kartuli vastu.
Notes
🌱 Antud vegan retsept on koostatud koostöös Ingel Priiga, jälgi tema tegemisi siin!
Makrotoitained
Kaloreid: 450kcalSüsivesikud: 45.9gProteiin: 24gRasvad: 17.4g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!