Go Back
+ servings

Vegan baklažaani-tofukarri

hinnatud 4p (1) hinnang
Ettevalmistus 10 minutes
Valmistamise aeg 10 minutes
Kokku aeg 20 minutes
Käik lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi 1
Kaloreid 450 kcal

Koostisosad
  

  • 1/2 tk baklažaan või suvikõrvits, keskmise suurusega
  • 130 g tofu kaal märgitud toorel kujul
  • 100 g kikerherned konserv/kurnatud
  • 100 ml light kookospiim
  • 200 g purustatud tomatid või 100% tomatipasta
  • 100 g riis kaal märgitud keedetud kujul
  • punane sibul
  • maitseained: 1tl vürtsiköömned, 1tl punase karri pasta, sool ja pipar

Valmista
 

  • Keeda riis.
  • Pruunista potis sibul, baklažaani- ja tofukuubikud, lisa karripasta ning vürtsköömned.
  • Madalda kuumus keskmiseni ning lisa purustatud tomatid ning kookoskoor, küpseta soovitud konsistentsini ning maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri süsivesikuallikaga, võid riisi vahetada ka tatra, pitaleiva või kartuli vastu.

Notes

🌱 Antud vegan retsept on koostatud koostöös Ingel Priiga, jälgi tema tegemisi siin!

Makrotoitained

Calories: 450kcalCarbohydrates: 45.9gProtein: 24gFat: 17.4g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!