Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegan baklažaani-tofukarri
hinnatud
4
p (1) hinnang
Ettevalmistus
10
minutes
minutit
Valmistamise aeg
10
minutes
minutit
Kokku aeg
20
minutes
minutit
Käik
lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi
1
Kaloreid
450
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
1/2
tk
baklažaan või suvikõrvits, keskmise suurusega
130
g
tofu
kaal märgitud toorel kujul
100
g
kikerherned
konserv/kurnatud
100
ml
light kookospiim
200
g
purustatud tomatid
või
100% tomatipasta
100
g
riis
kaal märgitud keedetud kujul
punane sibul
maitseained: 1tl vürtsiköömned, 1tl punase karri pasta, sool ja pipar
Valmista
Keeda riis.
Pruunista potis sibul, baklažaani- ja tofukuubikud, lisa karripasta ning vürtsköömned.
Madalda kuumus keskmiseni ning lisa purustatud tomatid ning kookoskoor, küpseta soovitud konsistentsini ning maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri süsivesikuallikaga, võid riisi vahetada ka tatra, pitaleiva või kartuli vastu.
Notes
🌱 Antud vegan retsept on koostatud koostöös Ingel Priiga, jälgi tema tegemisi
siin
!
Makrotoitained
Calories:
450
kcal
Carbohydrates:
45.9
g
Protein:
24
g
Fat:
17.4
g
Proovisid järgi retsepti?
Anna teada meile
kuidas maitses!