Bulgurisalat bataadi ja vegan juustuga
Koostisosad
- 200 g bulgur keedetud kaal
- 50 g herned
- 80 g bataat küpsetatud kaal
- 30 g vegan juust
- 10 g kõrvitsaseemned
- 1 tl oliiviõli
- roheline salatimaterjal
Valmista
- Kuumuta ahi 180 kraadini.
- Keeda bulgur soolaga paki juhendite järgi.
- Rösti pannil samal ajal kõrvitsaseemned.
- Küpseta ahjus bataat (30 minutit 180 kraadi juures).
- Seejärel lisa bulgur koos salatilehtedega kaussi.
- Lisa kõik ülejäänud koostisosad, pigista peale veidi sidrunimahla, lisa oliiviõli, maitsesta ning naudi!
Notes
🌱 Antud vegan retsept on koostatud koostöös Ingel Priiga, jälgi tema tegemisi siin!
Makrotoitained
Calories: 450kcalCarbohydrates: 60.2gProtein: 13.6gFat: 17.4g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!