Vegan röstitud kikerherne salat
Koostisosad
- 150 g röstitud kikerherned
- 1 kausitäis värske rohelise salatisegu ja petersell
- 70 g värske tomat
- 70 g värske kurk
- 70 g avokaado
- 100 g Alpro simply plain jogurt
Valmista
- Kuumuta ahi 180-200 kraadini.
- Sega kausis vees pestud ja kurnatud kikerherned maitseainetega (soovitan kasutada karrimaitseainet, soola ja pipart), sega hoolikalt läbi ning vala ahjuplaanide.
- Rösti kikerherneid ahjus umbes 15-20 minutit, aeg-ajalt segades.
- Samal ajal maitsesta soja jogurt soola ja pipraga. Võid olla loov ja kasutada ka teisi maitseaineid, et valmistada kaste.
- Tükelda tomat, kurk ja avokaado.
- Lisa kogu salatimaterjal kaussi, vala peale kuumad kikerherned ja jogurtikaste.
Notes
🌱 Antud vegan retsept on koostatud koostöös Ingel Priiga, jälgi tema tegemisi siin!
Makrotoitained
Calories: 450kcalCarbohydrates: 46.1gProtein: 16.1gFat: 19.7g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!