Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bulgurisalat bataadi ja vegan juustuga
Ettevalmistus
5
minutes
minutit
Valmistamise aeg
15
minutes
minutit
Kokku aeg
20
minutes
minutit
Käik
lõuna- ja õhtusöögid, salatid, taimetoidud
Söögikordi
1
Kaloreid
450
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
200
g
bulgur keedetud kaal
50
g
herned
80
g
bataat küpsetatud kaal
30
g
vegan juust
10
g
kõrvitsaseemned
1
tl
oliiviõli
roheline salatimaterjal
Valmista
Kuumuta ahi 180 kraadini.
Keeda bulgur soolaga paki juhendite järgi.
Rösti pannil samal ajal kõrvitsaseemned.
Küpseta ahjus bataat (30 minutit 180 kraadi juures).
Seejärel lisa bulgur koos salatilehtedega kaussi.
Lisa kõik ülejäänud koostisosad, pigista peale veidi sidrunimahla, lisa oliiviõli, maitsesta ning naudi!
Notes
🌱 Antud vegan retsept on koostatud koostöös Ingel Priiga, jälgi tema tegemisi
siin
!
Makrotoitained
Kaloreid:
450
kcal
Süsivesikud:
60.2
g
Proteiin:
13.6
g
Rasvad:
17.4
g
Proovisid järgi retsepti?
Anna teada meile
kuidas maitses!