
Baklažaani raguu keedukartuliga
hinnatud 5p (1) hinnang
Ettevalmistus 5 minutes minutit
Valmistamise aeg 20 minutes minutit
Kokku aeg 25 minutes minutit
Käik lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi 1
Kaloreid 300 kcal
Koostisosad
- 150 g kartul (keedetud)
- 1 tl õli või ghee
- 1/2 tk keskmisest baklažaanist
- 1/2 tk keskmisest suvikõrvitsast
- 1/2 tk varssellerist
- peotäis shampinjone (5-6tk)
- maitse järgi küüslauk
- maitse järgi sibul
- 4-5 spl purustatud tomatid
- maitse järgi tšilli, sool, pipar
Valmista
- Keeda kartul.
- Prae pannil sibul ja küüslauk õlis, lisa juurde hakitud baklažaan, suvikõrvits, varsseller ja seened. Prae läbi.
- Lisa juurde purustatud tomatid, maitsesta ja prae korralikult läbi. Vajadusel lisa hulka 1 spl vett.
- Seejärel jäta madalale temperatuurile ja lase haududa 10 minutit.
- Serveeri maitserohelisega.
Makrotoitained
Kaloreid: 300kcalSüsivesikud: 50.3gProteiin: 8.9gRasvad: 9.3g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!