Baklažaani raguu keedukartuliga
Koostisosad
- 150 g kartul (keedetud)
- 1 tl õli või ghee
- 1/2 tk keskmisest baklažaanist
- 1/2 tk keskmisest suvikõrvitsast
- 1/2 tk varssellerist
- peotäis shampinjone (5-6tk)
- maitse järgi küüslauk
- maitse järgi sibul
- 4-5 spl purustatud tomatid
- maitse järgi tšilli, sool, pipar
Valmista
- Keeda kartul.
- Prae pannil sibul ja küüslauk õlis, lisa juurde hakitud baklažaan, suvikõrvits, varsseller ja seened. Prae läbi.
- Lisa juurde purustatud tomatid, maitsesta ja prae korralikult läbi. Vajadusel lisa hulka 1 spl vett.
- Seejärel jäta madalale temperatuurile ja lase haududa 10 minutit.
- Serveeri maitserohelisega.
Makrotoitained
Calories: 300kcalCarbohydrates: 50.3gProtein: 8.9gFat: 9.3g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!
Chilliga panin natuke mööda ehk tuli tiba vürtsikas. Küll sellega annab aga ise teravust regulleerida. Maitse kooslus on mega hea, ei ütleks et oleks täiesti vegan toit 🫶. Ideaalne maitse elamus
hea meel selle üle 🙂
Väga maitsev, aga lisasin tomatipastat juurde. Viimaselajal mulle väga maitsevad taimsed toidud, kuigi siia saab väga hästi soovi korra liha juurde lisada.