Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Baklažaani raguu keedukartuliga
hinnatud
5
p (1) hinnang
Ettevalmistus
5
minutes
minutit
Valmistamise aeg
20
minutes
minutit
Kokku aeg
25
minutes
minutit
Käik
lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi
1
Kaloreid
300
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
150
g
kartul (keedetud)
1
tl
õli või ghee
1/2
tk
keskmisest baklažaanist
1/2
tk
keskmisest suvikõrvitsast
1/2
tk
varssellerist
peotäis
shampinjone (5-6tk)
maitse järgi
küüslauk
maitse järgi
sibul
4-5
spl
purustatud tomatid
maitse järgi
tšilli, sool, pipar
Valmista
Keeda kartul.
Prae pannil sibul ja küüslauk õlis, lisa juurde hakitud baklažaan, suvikõrvits, varsseller ja seened. Prae läbi.
Lisa juurde purustatud tomatid, maitsesta ja prae korralikult läbi. Vajadusel lisa hulka 1 spl vett.
Seejärel jäta madalale temperatuurile ja lase haududa 10 minutit.
Serveeri maitserohelisega.
Makrotoitained
Kaloreid:
300
kcal
Süsivesikud:
50.3
g
Proteiin:
8.9
g
Rasvad:
9.3
g
Proovisid järgi retsepti?
Anna teada meile
kuidas maitses!