Go Back
+ servings

Baklažaani raguu keedukartuliga

hinnatud 5p (1) hinnang
Ettevalmistus 5 minutes
Valmistamise aeg 20 minutes
Kokku aeg 25 minutes
Käik lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi 1
Kaloreid 300 kcal

Koostisosad
  

  • 150 g kartul (keedetud)
  • 1 tl õli või ghee
  • 1/2 tk keskmisest baklažaanist
  • 1/2 tk keskmisest suvikõrvitsast
  • 1/2 tk varssellerist
  • peotäis shampinjone (5-6tk)
  • maitse järgi küüslauk
  • maitse järgi sibul
  • 4-5 spl purustatud tomatid
  • maitse järgi tšilli, sool, pipar

Valmista
 

  • Keeda kartul.
  • Prae pannil sibul ja küüslauk õlis, lisa juurde hakitud baklažaan, suvikõrvits, varsseller ja seened. Prae läbi.
  • Lisa juurde purustatud tomatid, maitsesta ja prae korralikult läbi. Vajadusel lisa hulka 1 spl vett.
  • Seejärel jäta madalale temperatuurile ja lase haududa 10 minutit.
  • Serveeri maitserohelisega.

Makrotoitained

Kaloreid: 300kcalSüsivesikud: 50.3gProteiin: 8.9gRasvad: 9.3g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!