Verivorstid praekapsa, pohlasalati ja ahjukartuliga
Koostisosad
- 150 g ahjukartul küpsetatud kaal
- 150 g porgandiga praekapsas või klassikaline praekapsas Salvest; vähem kui 3.5g rasva 100g kohta
- 40 g pohlasalat Salvest
- 150 g verivorstid maksimaalselt 15g rasva 100g kohta
Valmista
- Lõika kartulid pisikesteks sektoriteks, aseta ahjuplaadile, lisa sool, pipar ja meelepärased maitseained. Sega läbi.
- Lisa samale ahjuplaadile verivorstid. Küpseta ahjus 180C juures aeg-ajalt segades, kuniks krõbedad.
- Verivorstid võib küpsetada ka eraldi pannil.
- Samal ajal prae pannil praekapsas, ning serveeri praekartulid ja verivorstid praekapsa ning pohlamoosiga.
Makrotoitained
Calories: 600kcalCarbohydrates: 69gProtein: 19gFat: 27g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!