Go Back
+ servings

Verivorstid praekapsa, pohlasalati ja ahjukartuliga

Ettevalmistus 10 minutes
Valmistamise aeg 15 minutes
Kokku aeg 25 minutes
Käik lõuna- ja õhtusöögid, praed
Söögikordi 1
Kaloreid 600 kcal

Koostisosad
  

  • 150 g ahjukartul küpsetatud kaal
  • 150 g porgandiga praekapsas või klassikaline praekapsas Salvest; vähem kui 3.5g rasva 100g kohta
  • 40 g pohlasalat Salvest
  • 150 g verivorstid maksimaalselt 15g rasva 100g kohta

Valmista
 

  • Lõika kartulid pisikesteks sektoriteks, aseta ahjuplaadile, lisa sool, pipar ja meelepärased maitseained. Sega läbi.
  • Lisa samale ahjuplaadile verivorstid. Küpseta ahjus 180C juures aeg-ajalt segades, kuniks krõbedad.
  • Verivorstid võib küpsetada ka eraldi pannil.
  • Samal ajal prae pannil praekapsas, ning serveeri praekartulid ja verivorstid praekapsa ning pohlamoosiga.

Makrotoitained

Kaloreid: 600kcalSüsivesikud: 69gProteiin: 19gRasvad: 27g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!