Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Verivorstid praekapsa, pohlasalati ja ahjukartuliga
Ettevalmistus
10
minutes
minutit
Valmistamise aeg
15
minutes
minutit
Kokku aeg
25
minutes
minutit
Käik
lõuna- ja õhtusöögid, praed
Söögikordi
1
Kaloreid
600
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
150
g
ahjukartul
küpsetatud kaal
150
g
porgandiga praekapsas või klassikaline praekapsas
Salvest; vähem kui 3.5g rasva 100g kohta
40
g
pohlasalat
Salvest
150
g
verivorstid
maksimaalselt 15g rasva 100g kohta
Valmista
Lõika kartulid pisikesteks sektoriteks, aseta ahjuplaadile, lisa sool, pipar ja meelepärased maitseained. Sega läbi.
Lisa samale ahjuplaadile verivorstid. Küpseta ahjus 180C juures aeg-ajalt segades, kuniks krõbedad.
Verivorstid võib küpsetada ka eraldi pannil.
Samal ajal prae pannil praekapsas, ning serveeri praekartulid ja verivorstid praekapsa ning pohlamoosiga.
Makrotoitained
Kaloreid:
600
kcal
Süsivesikud:
69
g
Proteiin:
19
g
Rasvad:
27
g
Proovisid järgi retsepti?
Anna teada meile
kuidas maitses!