Vegan kreemine kikerhernepasta
Koostisosad
- 1/2 tk suvikõrvits keskmise suurusega
- 1 tk porgand väiksema suurusega
- 100 g pasta – soovituslik valida läätse- või tatrapasta, kuna sisaldab rohkem valku kui klassikaline või täistera pasta, aga sobivad ka need (kaal märgitud keedetud kujul)
- 100 g kikerherned loputatud ja kurnatud
- 100 ml madala rasvasisaldusega kookospiim või mistahes taimne koor
- 10 g maitsepärm
- 1 tl oliiviõli
- 1/2 tk punane sibul
- küüslauk, sool, pipar ja paprikapulber
Valmista
- Keeda pasta vees nagu pakil kirjas ja maitsesta soolaga.
- Tükelda sibul ja küüslauk, riivi suvikõrvits ja porgand.
- Samal ajal aja sügav pann kuumaks ning vala sinna õli, hakitud sibul ja küüslauk ning prae paar minutit.
- Seejärel lisa hulka riivitud porgand ja suvikõrvits. Maitsesta soola ja pipraga ning prae aeg- ajalt segades 4-5 minutit.
- Lisa kurnatud ja loputatud kikerherned, paprikapulber ja koor. Aeg-ajalt segades lase kaane all paar minutit podiseda.
- Kõige lõpus lisa hulka keedetud pasta ja sega. Lase natukene seista, et maitsed saaksid imenduda pastasse. Kui vaja, lisa lõpus natukene vett (kui soovid natukene vedelamat kastet).
- Serveeri maitsepärmiga ja naudi!
Makrotoitained
Calories: 450kcalCarbohydrates: 49.7gProtein: 17.5gFat: 24.5g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!
uus lemmik pasta 🙂
Soovitan 👌
I M E L I N E
Miks ma seda küll enne proovinud polnud 😮
Suurepärane maitse. Minu lemmik pasta🙂
Toesti oli hea pasta. Lisasin ka nt sampinjone.
väga hea idee, aitäh jagamast! 🙂