Go Back
+ servings

Vegan kreemine kikerhernepasta

hinnatud 5p 5 hinnangust
Ettevalmistus 10 minutes
Valmistamise aeg 10 minutes
Kokku aeg 20 minutes
Käik lõuna- ja õhtusöögid, pastad, taimetoidud
Söögikordi 1
Kaloreid 450 kcal

Koostisosad
  

  • 1/2 tk suvikõrvits keskmise suurusega
  • 1 tk porgand väiksema suurusega
  • 100 g pasta - soovituslik valida läätse- või tatrapasta, kuna sisaldab rohkem valku kui klassikaline või täistera pasta, aga sobivad ka need (kaal märgitud keedetud kujul)
  • 100 g kikerherned loputatud ja kurnatud
  • 100 ml madala rasvasisaldusega kookospiim või mistahes taimne koor
  • 10 g maitsepärm
  • 1 tl oliiviõli
  • 1/2 tk punane sibul
  • küüslauk, sool, pipar ja paprikapulber

Valmista
 

  • Keeda pasta vees nagu pakil kirjas ja maitsesta soolaga.
  • Tükelda sibul ja küüslauk, riivi suvikõrvits ja porgand.
  • Samal ajal aja sügav pann kuumaks ning vala sinna õli, hakitud sibul ja küüslauk ning prae paar minutit.
  • Seejärel lisa hulka riivitud porgand ja suvikõrvits. Maitsesta soola ja pipraga ning prae aeg- ajalt segades 4-5 minutit.
  • Lisa kurnatud ja loputatud kikerherned, paprikapulber ja koor. Aeg-ajalt segades lase kaane all paar minutit podiseda.
  • Kõige lõpus lisa hulka keedetud pasta ja sega. Lase natukene seista, et maitsed saaksid imenduda pastasse. Kui vaja, lisa lõpus natukene vett (kui soovid natukene vedelamat kastet).
  • Serveeri maitsepärmiga ja naudi!

Makrotoitained

Kaloreid: 450kcalSüsivesikud: 49.7gProteiin: 17.5gRasvad: 24.5g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!