100gpasta - soovituslik valida läätse- või tatrapasta, kuna sisaldab rohkem valku kui klassikaline või täistera pasta, aga sobivad ka need (kaal märgitud keedetud kujul)
100gkikerherned loputatud ja kurnatud
100mlmadala rasvasisaldusega kookospiim või mistahes taimne koor
10gmaitsepärm
1tloliiviõli
1/2tkpunane sibul
küüslauk, sool, pipar ja paprikapulber
Valmista
Keeda pasta vees nagu pakil kirjas ja maitsesta soolaga.
Tükelda sibul ja küüslauk, riivi suvikõrvits ja porgand.
Samal ajal aja sügav pann kuumaks ning vala sinna õli, hakitud sibul ja küüslauk ning prae paar minutit.
Seejärel lisa hulka riivitud porgand ja suvikõrvits. Maitsesta soola ja pipraga ning prae aeg- ajalt segades 4-5 minutit.
Lisa kurnatud ja loputatud kikerherned, paprikapulber ja koor. Aeg-ajalt segades lase kaane all paar minutit podiseda.
Kõige lõpus lisa hulka keedetud pasta ja sega. Lase natukene seista, et maitsed saaksid imenduda pastasse. Kui vaja, lisa lõpus natukene vett (kui soovid natukene vedelamat kastet).