Kanašnitsel köögiviljadega
Koostisosad
Šnitsel
- 150 g kanafilee toores kaal
- 1 tk muna
- 10 g mandlijahu
- 1 tl küüslaugupulber
- 1 tl sibulapulber
- 1 tl paprika maitseaine
- 1/2 tl sool ja pipar
Köögiviljad
- Taldrikutäis vabalt valitud köögiviljad (porgand, kaalikas, kapsas, lillkapsas, brokoli, suvikõrvits jms.)
Kaste
- 50 g taimne-, klassikaline maitsestamata jogurt või kodujuust
- Maitse järgi vabalt valitud maitseained
Valmista
Šnitsel
- Kuumuta ahi 180 kraadini.
- Sega ühes kausis kokku jahu ja kõik maitseained.
- Vispelda kahvliga teises kausis muna.
- Tambi kanafilee üheks lapikuks tükiks või lõika pikkupidi kaheks lapikuks tükiks.
- Leota kanafilee tükk munasegus ning see järel maitseaine-jahusegus, seni kuni see on täielikult kaetud jahuseguga.
- Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahjus 10-12 minutit, olenevalt kanafilee paksusest.
Serveeri
- Sega kreeka jogurt kokku meelepäraste maitseainetega.
- Valmista köögiviljad endale sobivat viisi. Kasuta külmutatud köögivilju ja hauta pannil või värskeid köögivilju ning grilli ahjus või õhufritüüris. Siin ole loov ja kasuta minimaalselt õli.
Makrotoitained
Calories: 400kcalCarbohydrates: 24gProtein: 42.7gFat: 9.6g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!
Väga maitsev! Soovitan kõigil järgi proovida. Väga lihtne ka teha. Saab suurema koguse teha ja järgmistel päevadel ka nautida 🙂
Kerge teha, maitsev!