
Vegan kreemine kikerhernepasta
hinnatud 5p 5 hinnangust
Ettevalmistus 10 minutes minutit
Valmistamise aeg 10 minutes minutit
Kokku aeg 20 minutes minutit
Käik lõuna- ja õhtusöögid, pastad, taimetoidud
Söögikordi 1
Kaloreid 450 kcal
Koostisosad
- 1/2 tk suvikõrvits keskmise suurusega
- 1 tk porgand väiksema suurusega
- 100 g pasta – soovituslik valida läätse- või tatrapasta, kuna sisaldab rohkem valku kui klassikaline või täistera pasta, aga sobivad ka need (kaal märgitud keedetud kujul)
- 100 g kikerherned loputatud ja kurnatud
- 100 ml madala rasvasisaldusega kookospiim või mistahes taimne koor
- 10 g maitsepärm
- 1 tl oliiviõli
- 1/2 tk punane sibul
- küüslauk, sool, pipar ja paprikapulber
Valmista
- Keeda pasta vees nagu pakil kirjas ja maitsesta soolaga.
- Tükelda sibul ja küüslauk, riivi suvikõrvits ja porgand.
- Samal ajal aja sügav pann kuumaks ning vala sinna õli, hakitud sibul ja küüslauk ning prae paar minutit.
- Seejärel lisa hulka riivitud porgand ja suvikõrvits. Maitsesta soola ja pipraga ning prae aeg- ajalt segades 4-5 minutit.
- Lisa kurnatud ja loputatud kikerherned, paprikapulber ja koor. Aeg-ajalt segades lase kaane all paar minutit podiseda.
- Kõige lõpus lisa hulka keedetud pasta ja sega. Lase natukene seista, et maitsed saaksid imenduda pastasse. Kui vaja, lisa lõpus natukene vett (kui soovid natukene vedelamat kastet).
- Serveeri maitsepärmiga ja naudi!
Makrotoitained
Kaloreid: 450kcalSüsivesikud: 49.7gProteiin: 17.5gRasvad: 24.5g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!