Vegan pasta bolognese
Ingredients
- 100 g läätse- või tatrapasta (keedetud kaal) – sobib ka mistahes teine pasta, kuid läätse- ja tatrapastas on kõige rohkem valku
- 300 g toores lillkapsas tükeldatud
- 300 g 100% tomatipüree ilma lisatud suhkruta (sobib ka basiilikuga)
- 1 tl oliiviõli
- 10 g maitsepärm
- sool, pipar, küüslauk ja punane sibul
Instructions
- Keeda pasta vees pakil oleva juhendi järgi ja maitsesta soolaga.
- Lõika lillkapsas väiksemateks tükkideks. Pane lillkapsatükid, sool, pipar, küüslaugupulber,köögikombaini või blenderisse. Töötle võimalikult peeneks puruks.
- Samal ajal aja sügav pann kuumaks. Lisa õli, hakitud sibulad ja küüslauk. Prae paar minutit.
- Lisa hulka lillkapsapuru ning sega kuni lillkapsa värvus muutub pruunikamaks.
- Lisa hulka tomatipasta või -püree (lisa veidi vett juurde, kui soovid vedelamat kastet) ning maitsesta. Võid lisada maitsepärmi koheselt segusse või hiljem kasutada seda serveerimisel.
- Serveeri spagettidega või mistahes pastaga. Soovi korral kasuta ka basiilikut või basiiliku maitseainet.
Nutrition
Calories: 450kcalCarbohydrates: 57.9gProtein: 17.5gFat: 24.5g
Tried this recipe?Anna teada meile kuidas maitses!