Go Back
+ servings

Vegan valgurikas lillkapsapirukas / -vormiroog

hinnatud 5p 3 hinnangust
Ettevalmistus 15 minutes
Valmistamise aeg 25 minutes
Kokku aeg 40 minutes
Käik lõuna- ja õhtusöögid, praed, taimetoidud
Söögikordi 4
Kaloreid 270 kcal

Koostisosad
  

  • 1 tk keskmise suurusega lillkapsas eemaldatud juure osaga umbkaudselt 600g kui eemaldatud juurde osa
  • 2 tk suuremat kartulit umbkaudselt 250g 1 suur toores kartul
  • 100 g läätsed toores kaal
  • 5 tk keskmise suurusega porgandit
  • 1 tk sibul
  • Maitse järgi tüümian
  • 1 purk tomatikuubikuid
  • 250 g seeni
  • 1 tl oliiviõli
  • 2 spl taimne piim kaerapiim, madlipiim või klassikaline piim

Valmista
 

  • Tükelda lillkapsas ja kartulid kuubikuteks ning auruta vees pehmeks.
  • Pane läätsed keema, samal ajal haki sibul, seened ja porgandid ja prae läbi. Kui läätsed on valmis, lisa need pannile sibula, seente ja porgandi segu hulka. Vala juurde tomatikuubikud. Hauta 10 minutit ja vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
  • Tambi keedetud lillkapas ja kartulid koos mandlipiimaga pudruks, lisa soola, pipart ja 1tl oliiviõli.
  • Vali suurem küpsetusvorm ning vala läätsehautis esimesena vormi põhja ja kata kartuli- ja lillkapsapudruga.
  • Küpseta ahjus 180C juures 25 minutit.

Notes

Antud kalorsus on märgitud, kui vormiroog on jaotatud neljaks. Terve vormiroa kalorsus ja makrod on: 1080kcal C195f F11g P51g.

Makrotoitained

Serving: 1tkKaloreid: 270kcalSüsivesikud: 49gProteiin: 12.8gRasvad: 2.8g
Proovisid järgi retsepti?Anna teada meile kuidas maitses!