1tkkeskmise suurusega lillkapsas eemaldatud juure osagaumbkaudselt 600g kui eemaldatud juurde osa
2tksuuremat kartulitumbkaudselt 250g 1 suur toores kartul
100gläätsedtoores kaal
5tkkeskmise suurusega porgandit
1tksibul
Maitse järgitüümian
1purktomatikuubikuid
250gseeni
1tloliiviõli
2spltaimne piimkaerapiim, madlipiim või klassikaline piim
Valmista
Tükelda lillkapsas ja kartulid kuubikuteks ning auruta vees pehmeks.
Pane läätsed keema, samal ajal haki sibul, seened ja porgandid ja prae läbi. Kui läätsed on valmis, lisa need pannile sibula, seente ja porgandi segu hulka. Vala juurde tomatikuubikud. Hauta 10 minutit ja vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Tambi keedetud lillkapas ja kartulid koos mandlipiimaga pudruks, lisa soola, pipart ja 1tl oliiviõli.
Vali suurem küpsetusvorm ning vala läätsehautis esimesena vormi põhja ja kata kartuli- ja lillkapsapudruga.
Küpseta ahjus 180C juures 25 minutit.
Notes
Antud kalorsus on märgitud, kui vormiroog on jaotatud neljaks. Terve vormiroa kalorsus ja makrod on: 1080kcal C195f F11g P51g.